WIEBRAND TOP
06-23911100

GOOD START ’21 ONLINE

Vanaf januari 2021 start het programma GOOD START’21

Goede voornemens…. en volhouden

Vanaf 1 januari ga ik afslanken, stoppen met roken, meer tijd aan mezelf besteden, vaker nee zeggen. Je begint er vol goede moed aan en de eerste weken lukt het prima. Maar vroeg of laat kom je in situaties waarin je vervalt in oude patronen. En dan is er weer die teleurstelling…. Je voelt dat je hebt gefaald. Is dit herkenbaar voor je?

Kracht

Je hoeft dit niet alleen te doen. Hulp zoeken bij dit proces is juist een teken van kracht omdat je jezelf serieus neemt. Je weet dat je kunt starten, want dat heb je al eerder gedaan. Je weet dat je resultaat kunt halen, want dat heb je al eerder gedaan.

Volhouden

Volhouden is meestal het probleem en dus gaan we samen op zoek naar de obstakels waardoor je steeds vervalt in oude patronen. We maken jouw plan en we gaan aan de slag met volhouden.

Coronaproof

Topvitae heeft met het GOOD START ‘21 een online programma van 12 weken ontwikkeld om mentaal en fysiek in beweging te komen vanuit je eigen huis wat voor jou nu waarschijnlijk ook je werkplek is.

Jouw eigen plan

Met een uitgebreide intake gaan we op zoek naar de obstakels die je steeds terug bij af brengen. We maken jouw persoonlijk plan waar we vervolgens in drie stappen mee aan de slag gaan.

  1. We verkennen je situatie,
  2. We gaan met verandering bezig,
  3. We gaan starten met volhouden.

EXTRA

Je krijgt als extra service de Vitabreak aangeleerd. Dit zijn effectieve bewegingen/oefeningen die je regelmatig kan doen om je lichaam in beweging te houden. Het is vooral voor de mensen die in deze corona tijd veel minder in beweging zijn doordat ze bijvoorbeeld thuis moeten werken. Het zijn bewegingen/oefeningen die je tussen het zitten door kunt uitvoeren. Je hebt hiervoor GEEN materiaal nodig. Het zijn laagdrempelige bewegingen die je op je eigen niveau kunt uitvoeren.

Prijs

Voor € 29,- per week (normaal €59,-) krijg je:

  • Uitgebreide intake
  • 7 online coachsessies
  • Handvatten en tools om je doelstelling beter vol te kunnen houden

    EXTRA
  • Vitabreak aangeleerd

Is het programma GOOD START'21 iets voor jou? klik dan op de onderstaande link om doorgestuurd te worden naar de contact pagina. Vermeld je gegevens en vermeld dat je mee wilt doen aan het programma GOOD START'21. 

https://www.topvitae.nl/contact