WIEBRAND TOP
06-23911100

OVER WIEBRAND TOP

Ik ben Wiebrand Top, 43 jaar, vader van drie kinderen en in het bezit van een rugtas vol met levenslessen. Sport en bewegen zijn voor mij al van kinds af een grote passie. Vooral voetbal had mijn interesse. Ik had talent en schopte het zelfs tot één profwedstrijd voor SC Heerenveen.

Na mijn studie sportmanagement ben ik ruim vijftien jaar in diverse functies werkzaam geweest in de fitnessbranche. Hoewel een prachtige tijd, miste ik de diepgang. Ik merkte dat mensen vol goede moed begonnen, maar hun gezonde leefstijl niet wisten vol te houden. Hoe kan dat nou? Ik miste hierin de specifieke coaching tools. Tot ik de opleiding tot vitaliteitscoach deed. Ineens werd mij veel duidelijk.

Ik kwam erachter dat alleen een gezonde leefstijl niet toereikend is om uit de overleefstand te komen. Simpelweg omdat het achterliggende probleem niet wordt aangepakt. Het gaat om vitaliteit, om het vervullen van psychologische basisbehoeften als autonomie, binding en competentie. Vanuit die wetenschap ben ik Topvitae gestart.

Met Topvitae help ik mensen om mentaal en fysiek in beweging te komen. Om zo negatieve stress onder controle te krijgen en op zoek te gaan naar wat voor hen het leven de moeite waard maakt. En dat vervolgens helpen volhouden. Dat gaat dus verder dan een voedings- of trainingsprogramma op maat. Het gaat over vitaliteit!

Wat kan ik voor jou betekenen? plan hier je gratis kennismaking!