WIEBRAND TOP
06-23911100

TOPVITAE FORMULE

Iedereen die meer kwaliteit van leven wil ervaren zal binnen de aanpak van Topvitae zijn of haar plekje mogen vinden. Of je nu alleen met je coach werkt aan je doelen of liever samen met anderen in onze persoonlijke groepen, het draait om jou!

Binnen de Topvitae formule bewegen of trainen de deelnemers van de programma’s “Starten met bewegen”, “Voel je vrij” en “Fitter worden” gemengd. Tijdens de beweegsessie geeft de Topvitae-coach naast algemene groepsinstructies ook persoonlijke aandacht en coacht jou in je eigen voortgang. Elke deelnemer kan dus op zijn of haar eigen niveau deelnemen. Blijkt het dat je meer coaching in je proces nodig hebt dan kun je op ieder moment ‘PERSOONLIJKE COACHING’ aan je programma toevoegen. Door in de beweegsessies met elkaar in verbinding te komen beoogt Topvitae het ontstaan van een groepsdynamiek waarin plaats is voor jou als persoon. Het is dus heel makkelijk om samen met je vrienden, buren of collega’s te bewegen terwijl iedereen ondertussen persoonlijk werkt aan het verhogen van zijn of haar kwaliteit van leven.

Bewegen in de buitenlucht is NATUURlijk goed.

De beweegsessies van Topvitae vinden altijd plaats in de buitenlucht. De positieve effecten van de natuur zijn goed voor een mens en daarbij dient het ook gelijk als tegenhanger van de vele uren die binnen worden doorgebracht. De zon zorgt voor vitamine D en als het regent of koud is wordt de wilskracht op de proef gesteld. De ervaring leert dat zolang we in beweging blijven en de juiste kleding kiezen, we het hele jaar buiten kunnen zijn. Het doet echt wat met je lichaam en geest!

DIT ZIJN DE ONDERDELEN VAN TOPVITAE:

COACHING:

PERSOONLIJKE COACHING

PERSOONLIJK TRAINING 

EEN OP EEN TRAINING

PERSOONLIJKE GROEPSTRAINING

STARTEN MET BEWEGEN

FITTER WORDEN

VOEL JE VRIJ

PRESENTATIES EN WORKSHOPS

PRESENTATIES EN WORKSHOPS