WIEBRAND TOP
06-23911100

HET DRAAIT HELEMAAL OM JOU!

We gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: "Wat maakt voor jou de moeite van het leven echt de moeite waard". Topvitae helpt je met starten en volhouden!

Of je nu alleen wilt bewegen, een coachtraject wilt starten of een combinatie van beide het kan allemaal. We gaan op zoek naar het plan wat bij jou past, want het enige plan dat werkt voor jou is het plan dat je kunt volhouden!  

 

INTAKE EN AANPAK IS MAATWERK

Als je kiest voor Topvitae starten we met een uitgebreide intake. We verkennen samen je hulpvraag en je veranderwens. Daarnaast maak ik met behulp van vragenlijsten een vitaliteitsanalyse. Samen ontdekken we waardoor jouw vitaliteit wordt beperkt. Vervolgens maak ik een plan van aanpak. De focus ligt op wat voor jou de moeite van het leven de moeite waard maakt.

Topvitae werkt op basis van een integrale aanpak. Waarom? Omdat vitaliteit vaak wordt belemmerd door een veelheid aan factoren. Door bijvoorbeeld eenzaamheid, financiële problematiek, armoede en/of omdat je het gevoel hebt dat je geen baas bent over je eigen leven. Maar ook relatieproblemen, een vervelende manager op je werk of een slechte nachtrust zorgen voor negatieve stress en disbalans. In een integraalplan worden alle factoren in samenhang meegenomen. Tegelijkertijd leer je vaardigheden om oude patronen in te wisselen voor nieuwe gewenste gewoontes die je de rest van je leven kunt volhouden.  

Maak hier jouw gratis kennismaking om te starten met volhouden!